DecoFlux

Calmix DecoFlux is een revolutionaire mortel, speciaal ontwikkeld voor het snel en gemakkelijk creëren van Terrazzo vloeren en elementen. Calmix DecoFlux kan als kant-en-klare mortel worden verwerkt, maar u kunt ook tot 25% kleurrijk granulaat toevoegen naar gelang uw wens. Calmix DecoFlux wordt standaard in een mooie witte kleur geleverd, maar kan in elke gewenste kleur worden

verwerkt door de toevoeging van ijzeroxide pigmenten.

Calmix DecoFlux is bijzonder snel drogend en verhardend, wat betekend dat reeds binnen enkele uren na applicatie, de mortel voldoende droog en hard zal zijn om te kunnen aanvangen met slijpen.

Afhankelijk van de toegepaste verhoudingen (uw toegevoegde kleur- en vulstoffen) is het al binnen 6 uur mogelijk om de aangebrachte laag te slijpen.

Calmix DecoFlux is niet alleen zeer sterk, maar ook voldoende flexibel. Hierdoor kan het in zeer dunne laagdiktes worden toegepast (vanaf ca. 12 mm). Dit bespaard niet alleen materiaalkosten, maar betekend ook dat de mortel gemakkelijk over bestaande (tegel)vloeren kan worden gelegd.

Met Calmix DecoFlux is uw eigen creativiteit de enige beperking!

Another website by Cleverbirds