DesignStone

Calmix® DesignStone is een unieke formule die elke wand of vloer verandert in een masterpiece. En dit alles is binnen twee werkdagen mogelijk. Tevens kan het gebruikt worden om bijvoorbeeld een saai tafel- of keukenblad om te toveren tot een ware eye-catcher. En vanwege de hydrofobe kwaliteit is de Calmix® DesignStone ook uitermate geschikt voor een badkamer of toiletruimte.

Calmix® DesignStone

Calmix®
DesignStone

Het hoofdbestandsdeel van de wand-en vloerafwerking. Een lichtgewicht mortel die aangemaakt wordt met water en smeert als boter. Doordat het gebaseerd is op speciaal cementen en innovatieve technologie, heeft het naast een fijne verwerking een zeer snelle droging waardoor het afwerken binnen een dag gedaan kan worden. Verkrijgbaar in een emmer van 15 kg.

Calmix®
DesignStone Base

Wanneer de wand nog uitgevlakt moet worden kan men de Calmix® DesignStone Base gebruiken. Deze cementgebonden mortel is te gebruiken tussen 1-30 mm, heeft een zeer goed standvermogen en is gemakkelijk te verwerken. Base wordt geleverd in 20 kg verpakking.

Calmix®
DesignStone Grip

Een primer met korrel voor een verbeterde hechting met de ondergrond en een gelijkmatige droging.
DesignStone Grip wordt geleverd in 17 liter verpakking.

Calmix®
DesignStone Floor Base

Floor Base is een cementgebonden onderlaag op de vloer. Licht gewicht en makkelijk verwerkbaar. Door de speciale samenstelling heeft het een lichte consistentie, waardoor het makkelijk op de vloer kan worden aangebracht. Floor Base wordt geleverd in 20 kg verpakking.

Demo of offerte aanvragen?

Heeft uw vragen, interesse of wilt u een afspraak maken…